Hava Durumu

Eskrimde engel yok

Nilüfer Belediyesi tarafından oluşturulan Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, ‘Uluslararası Villemomble Tekerlekli Sandalye Eskrim Turnuvası’nda çeyrek final başarısı gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eskrimde engel yok
Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, 21-22 Mart tarihlerinde Fransa’da düzenlenen Avrupa’nın en büyük turnuvası 12. Uluslararası Villemomble Tekerlekli Sandalye Eskrim Turnuvası müsabakalarında çeyrek final başarısı elde etti. 13 ülkeden, olimpiyat derecelerine sahip toplam 138 sporcunun katıldığı turnuvada, Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı, epe ve flöre branşlarında Bursa’yı temsil etti.  Flöre kategorisinde çeyrek finale kadar yükselen Hakan Akkaya turnuvayı 6. sırada tamamladı.

 

GURUR DUYUYORUZ

42 eskrimcinin ter döktüğü Erkekler Epe müsabakalarında da başarılı bir performans gösteren Hakan Akkaya, çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçında elenen Akkaya, turnuvayı 8. sırada tamamladı. Bayanlar Epe ve Flöre müsabakalarında mücadele eden Nimet Erdoğan da, epe de 20., flörede de  18.’lik elde etti. Turnuvada deneyim eksikliği ve stres nedeniyle madalyayı kaçırdıklarını ifade eden antrenör Kader Yıldırım, “Elde ettiğimiz sonuçlardan dolayı gururluyuz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.