Hava Durumu

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 10:26
Kaynak: MyNet
Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Bitime 2 hafta kala Fatih Terim'in şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM"

Fatih Terim, "Elbette haklılar. Maçtan sonra dışarı çıktım ve her şeyi üzerime aldım. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Hele ki kaybettiğinizde, ilk yarıda diğer maçtan istediğinizi alıp işinizi yapamıyorsanız, bunun olması mantıklıdır. Çok üzgünüm ama işimi etkilemiyor. Hepimiz finale hazır bir şekilde gideceğiz. Hadi Kupayı alalım, sonra seni Koropi'de bekleriz, kahve içip oradaki her şeyi konuşuruz." açıklamasını yaptı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Alınan mağlubiyetin ardından maç sonunda Panathinaikos taraftarı Fatih Terim'e tepki göstermişti.

YÖNETİM KARARINI VERDİ!

Panathinaikos, sezon sonunda yüksek ihtimalle teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıracak. Yunan basınında yer alan iddiaya göre, Panathinaikos yönetimi Fatih Terim'e bu durumu iletti ve bilgi verdi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.