Hava Durumu

Fenerbahçe'de fatura kesildi

Fenerbahçe'de son olarak Süper Lig şampiyonluğunu mucizelere kalmasının ardından yaşanan sürecin faturası kesildi. Eleştiri okları İsmail Kartal'a yöneltilirken, deneyimli teknik adam bu dönemde 5 kırılma maçı yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:18
Kaynak: Milliyet
Fenerbahçe'de fatura kesildi

Sezona 4 kupa hedefiyle başlayan Fenerbahçe bunların 3'üne havlu attı. Sarı-Lacivertlilerin Süper Lig şampiyonluğu da mucizelere kaldı. Yaşanan olumsuz sürecin faturası ise İsmail Kartal'a kesildi.

Milliyet'te yer alan habere göre teknik direktör İsmail Kartal'ın takımın yıldızlarıyla olan diyaloğu koptu ve uyum bozuldu.

Haberde İsmail Kartal'ın sezon başında Dzeko ve Tadic başta olmak üzere yıldız futbolcularla sürekli iletişim halinde olduğu ancak ilerleyen haftalarda bu durumun bozulduğu vurgulandı.

İlerleyen süreçte İsmail Kartal'ın sportif kararlarına saygının azaldığı aktarılırken, deneyimli teknik adamın tercihlerindeki tutarsızlık ve paniğe değinildi.

Sezon içinde birçok kırılma anı yaşandığından bahsedilen haberde sürecin, ligin ilk yarısında iç sahada oynanan Galatasaray derbisiyle başladığı belirtildi.

Haberde Fenerbahçe'nin beraberliğe razı görüntüsünün ilk kırılma anı olduğu kaydedildi.

Samsunspor maçındaki değişikliklere Edin Dzeko'nun gösterdiği tepki, Rizespor deplasmanında ağır sahaya pas takımıyla çıkılması ve Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçlarında yapılan hamleler diğer kırılma maçları olarak haber detayında yer aldı.

Öte yandan İsmail Kartal'ın Konyaspor beraberliği sonrası şampiyonluğun büyük ölçüde kaçması sebebiyle sorumluluğu üstlendiği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.