Hava Durumu

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör ve transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı takımın teknik direktör ve transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
Hasan Arat'tan yeni teknik direktör ve transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, katıldığı TRT Spor'un canlı yayınında siyah-beyazlı takımın teknik direktör arayışlarındaki son durumunu ve transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Sergen ve Şenol hocam Beşiktaş'ın çok önemli insanları. Ayrışmaya gidilmesini doğru bulmuyorum. Her iki hocamın da Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanıyorum. 23 Mayıs bittiğinde liglerde de durum belli olur. Serdar Topraktepe'yle görüşeceğiz ilk. Her şey olabilir. Asla, asla demeyeceksin. Otururuz konuşuruz. Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin Türkiye'nin kıymetleri. Yabancı hocalarla ilgili de görüşüyoruz. 23 Mayıs'a kadar kimseyle görüşmeyeceğiz.

Tercihimizi daha çok Türk hocaya doğru döndürüyoruz. Şu an %51 Türk hoca, %49 yabancı hoca. Arkadaşlarım Türk hoca konusunda daha sıcak. Oturacağız ve konuşacağız. Şu anda buna konstantre değiliz.

Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin dışında Türk adaylar da var. Yerli olunca illa Türkiye'den olması gerekmiyor. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla 'asla' demeyeceksin. Nuri Şahin bugün Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk yardımcı hoca. Hemen gelmek isteyenler var, Solskjaer, van Bronckhorst... Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya."

TRANSFERDE İZLENECEK ROTA

"Transferde tedbirli davranacağız. Daha çok sözleşmesi biten oyuncularla görüşüyoruz. Bonservisi genç oyuncuya vermeyi tercih ederiz, Muçi gibi. Defansta tecrübeli oyuncuya ihtiyacımız var. Gençleri heyecanlandıracak, çocukları heyecanlandıracak bir transfer yapma planımız da var. Forvet gibi. Böyle bir kahraman oyuncu alma fırsatı çıkarsa tabii ki alacağız. Transferi hoca ile birlikte yapacağız. Hoca tek başına transfer yapamaz."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.