Hava Durumu

Haydi Sultanım final aşkına

Almanya’nın Schweriner SC takımıyla kozlarını paylaşacak Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nda Başantrenör Emin İmen, “Bursa’ya galibiyet veya puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2015 06:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2015 06:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Sultanım final aşkına
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Challenge Kupası yarı final ilk maçında bugün Almanya’nın Schweriner SC takımına konuk olacak. İlk turunu bay geçerek başladığı kupada sırasıyla Avusturya’nın UVC Holding Graz, Çek Cumhuriyeti’nden Sk Up Olomouc, Ukrayna’dan Orbita ve Almanya’dan Rote Raben Vilsbiburg’u elemeyi başaran Yeşil Beyazlılar, 29 Mart’ta Bursa’da oynanacak rövanş öncesi en az iki set alarak avantaj elde etmek isterken, Schwerin Arena’daki mücadele Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı Helena Geldof – Riccardo Ragazzini hakem ikilisi yönetecek.

Avrupa kupalarında tarihinde ilk kez yarı finale yükselme başarısı gösteren Büyükşehir’in Sultanları’nda Başantrenör Emin İmen, Bursa spor tarihine bir şampiyonluk yaşatmak istediklerini söyledi. Sonuç ne olursa olsun turu geçecek takımın Bursa’da belli olacağını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Artık makas gittikçe daraldı. Avrupa’nın en iyi 4 takımı kaldık. Bu anlamda tabii takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulübümüze ve şehrimize bir ilki yaşattık. Artık burada durmak yok. Schewerin ile zor bir maç oynayacağız. İlk maçı deplasmanda oynamak avantaj gibi gözüküyor ama oradan galibiyet veya puanla dönmek istiyoruz” dedi. (Ozan DEMİR)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.