Hava Durumu

İzlanda ile 11. randevu, Tek yol kazanmak

A Milli Futbol Takımı saat 21.45'te İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Hırvatistan'ın Finlandiya, Ukrayna'nın da Kosova ile karşılaşacağı gecede Kırmızı Beyazlıların kazanmaktan başka şansı yok.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzlanda ile 11. randevu, Tek yol kazanmak

Avrupa futbolunun yükselen değeri İzlanda ile bu akşam 11. kez karşı karşıya geleceğiz. Bugüne dek oynanan 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 yenilgi alan Ay Yıldızlılar, bu maçlarda 10 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü. Türkiye, İzlanda karşısında ilk galibiyetini 1994'te 5-0'lık ezici skorla elde ederken, diğer galibiyet ise 2 yıl önce EURO 2016 eleme grubunda Selçuk İnan'ın attığı o unutulmaz son dakika golüyle geldi ve Avrupa Şampiyonası vizesi almıştık.

3. SIRADA BULUNUYORUZ

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda mücadele eden Türkiye, 9. maçında bugün İzlanda ile karşılaşacak. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Dünya Kupası yolundaki kritik karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını ise Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Karşılaşma ayrıca TV8'den canlı olarak yayınlanacak. 14 puanla 3. sırada yer alan Ay Yıldızlılar, Dünya Kupası umutlarını sürdürmek için bugün oynanacak karşılaşmada rakibini mutlak yenmesi gerekiyor.

GİTME İHTİMALİ AZALACAK

A Milli Futbol Takımımızın grubunda Finlandiya ile karşılaşacak Hırvatistan, 9. maçlar öncesi 16 puanla lider konumda bulunuyor. Ay Yıldızlıların bu akşamki rakibi İzlanda da 16 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Grupta Dünya Kupası'nı kovalayan bir diğer ekip Ukrayna ise bu akşam son sıradaki Kosova'ya konuk olacak. Grupta matematiksel olarak yapılacak hesaplardan en kolayı ise bu akşam oynanacak maçı Ay Yıldızlılar kazanamazsa, son hafta İzlanda'nın kendi evinde Kosova'ya yenilmesini beklemesi gerekecek. Bu durumda da Türkiye'nin Dünya Kupası'na gitme ihtimali çok azalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.