Hava Durumu

Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi!

Süper Lig'in son haftası müthiş bir mücadeleye sahne olurken, cezası nedeniyle takımının maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş bir yandan da cep telefonundan Galatasaray maçını takip etti. Yandaş'ın Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi!

Süper Lig'in 38. ve son haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor'la karşı karşıya gelirken mücadeleden 6-0 gibi net bir skorla ayrılarak ligi 99 puanla tamamladı.

İstanbulspor karşısında kısa sürede farklı üstünlüğü yakalayan Sarı-Lacivertliler'in gözünü kulağını Konya'da oynanan Konyaspor-Galatasay mücadelesine çevirirken Konya'daki maçı yakından takip edenler arasında cezası gerekçesiyle İstanbulspor maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş da vardı.

MAÇI TELEFONUNDAN İZLEDİ

Mücadele öncesi Sarı-Lacivertli futbolseverlerin "Komutan Mert Hakan Yandaş" pankartı açtığı tecrübeli isim takımının İstanbulspor karşısında yakaladığı 3-0'lık üstünlük sonrası telefonundan Galatasaray maçını izlemeye koyuldu.

GALATASARAY ÖNE GEÇİNCE YÜZÜ DÜŞTÜ

Galatasaray'ın rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakalaması sonrası Yandaş'ın yüzünün düşmesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.