Hava Durumu

Özderya'dan iddialı sözler: "Yeni hedef BAL"

Süper Amatör Lig hazırlıklarını başlatan Dikkaldırımspor’da kadro çalışmaları başlarken, Başkan Özderya, “Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek bir takım kuracağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özderya'dan iddialı sözler: "Yeni hedef BAL"
DESTEK ÇAĞRISI

2014-2015 sezonunda 1. Amatör Küme 5. Grup'ta fırtına estiren ve play-off maçları sonunda adını Süper Amatör Lig'e yazdıran Dikkaldırımspor gözünü Bölgesel Amatör Lig'e çevirdi. Kulüpte yapılan seçimlerde başkanlığa getirilen Dikkaldırım Mahallesi Muhtarı Mustafa Özderya, BAL’a yükselecek bir takım kuracaklarını söyledi. Özderya, “Mahallemize birlik beraberlik çağrısı yapıyor, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.




OYUNCU YETİŞTİRİYORUZ

Hüdavendigar ve Dikkaldırım mahallelerindeki gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarda bulunduklarını dile getiren Muhtar Özderya, “Sistemli ve planlı bir şekilde altyapımızdan da oyuncu yetiştiriyoruz. 170 lisanslı öğrencimiz var. Amacımız Bursaspor’umuza ve Türk futboluna futbolcu kazandırmak. A Takımımızı da BAL’da görmek istiyoruz. Hedefimiz gelecek sezon da Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yaşamak” şeklinde konuştu. 

EK TRİBÜNİSTİYORUZ

Karşılaşmaları kendi mahallelerinde, Hüdavendigar Dikkaldırım Sahası’nda gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Mustafa Özderya, “Taraftarımız maçlarımızı zeminden takip etmek zorunda kalıyor. Yetkililerden sahamıza tribün ilavesi yapmasını talep ediyoruz” dedi.  Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.