Hava Durumu

RAMS Başakşehir atağa kalktı

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'la birlikte son 4 maçını kazanan iki takımdan biri oldu. Dördüncü sıradaki İstanbul ekibi, bir üst basamaktaki Trabzonspor ile arasındaki puan farkını üçe indirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 11:26
Kaynak: TRT Spor
RAMS Başakşehir atağa kalktı

RAMS Başakşehir atağa kalktı. Kasımpaşa'yı 4-1 yenen turuncu lacivertli ekip üçüncü sıradaki Trabzonspor'la aradaki puan farkını üçe indirdi.

Çağdaş Atan'ın öğrencileri Süper Lig'de Galatasaray'la birlikte son 4 maçını kazanan iki takımdan biri oldu. RAMS Başakşehir'in çıkışı 14 Nisan'da deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor'u 3-2 yendiği maçla başladı.

Turuncu lacivertliler bir hafta sonra evinde sezonun iddialı takımlarından Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. İstanbul ekibi ardından küme düşme hattındaki Atakaş Hatayspor'u deplasmanda 2-1 yenerek rakiplerine gözdağı verdi.

Son olarak Kasımpaşa engelini 4-1'le geçen Başakşehir bu sezon ilk kez dört maçlık bir galibiyet serisine imza attı.

Çağdaş Atan'ın öğrencileri Süper Lig'deki son 3 maçında EMS Yapı Sivasspor, Trabzonspor ve Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak.

RAMS Başakşehir sezonu üçüncü bitirirse Avrupa Ligi'ne, dördüncü bitirmesi durumunda ise UEFA Konferans Ligi'ne gidecek.

Kaynak: TRT Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.