Hava Durumu

Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran an! Ofsayt...

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Real Madrid'in Bayern Münih'i ağırladığı maçın 90+13. dakikasında tartışmalara sebep olan bir ofsayt pozisyonu yaşandı. Hakem Marciniak, Bayern Münih'i golle sonuçlanan pozisyonunda ofsayt kararı verdi. Karar sonrası Alman ekibinin futbolcuları çılgına döndü. Maç sonrası Thomas Tuchel ve pozisyonda golü atan Matthijs De Ligt konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran an! Ofsayt...

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real MadridBayern Münih'i konuk etti.

Real Madrid 88. dakikasına 1-0 yenik girdiği maçı Joselu'nun golleriyle 2-1 kazandı ve finalde Borussia Dortmund'un rakibi oldu.

BAYERN'İN 90+13'TEKİ GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

Öte yandan maçın 90+13. dakikasında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Maçın 2-1 devam ettiği sırada gelişen Bayern Münih atağında Thomas Müller'in indirdiği topu Matthijs De Ligt ağlara gönderdi ancak hakem Marciniak Ofsayt kararı verdi.

Hakem Marciniak, Thomas Müller'in topu kafayla De Ligt'e indirdiği esnada ofsayt kararı verirken, gol geçerlilik kazanmadı.

YOĞUN İTİRAZLAR

Karar sonrası Matthijs De Ligt ve Thomas Müller başta olmak üzere tüm Bayern Münihliler yoğun itirazlarda bulundu ancak karar değişmedi.

DE LIGT: "YAN HAKEM BANA 'ÜZGÜNÜM, BİR HATA YAPTIM' DEDİ"

Matthijs De Ligt maç sonrası yaptığı açıklamada "Büyük bir rezalet. Yan hakem bana 'Üzgünüm, bir hata yaptım' dedi. Real Madrid'in her zaman hakemlerle birlikte yürüdüğünü söylemek istemiyorum ama bugün farkı yaratan buydu." ifadelerini kullandı.

TUCHEL: "KURAL İHLAL EDİLDİ"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise "Bu tam bir felaketti. Kurallar ihlal edildi. O pozisyon sonuna kadar oynanmalıydı çünkü kural bu." şeklinde konuştu.

Bayern Münih'i 2-1 mağlup eden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'un rakibi oldu. Final maçı 1 Haziran'da Wembley Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.