Hava Durumu

Rıza Çalımbay yeni rotasını bizzat duyurdu

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yeni adresi şekilleniyor. Azerbaycan Milli Takımı için adının geçtiğini duyduğunu ifade eden Rıza Çalımbay, burada görev yapmaya sıcak baktığını aktardı. İmzaların atılması durumunda tecrübeli teknik adam kariyerinde ilk kez milli takım çalıştıracak.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 09:50
Kaynak: Sabah
Rıza Çalımbay yeni rotasını bizzat duyurdu

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Çalımbay, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez milli takım çalıştırabilir.

Rıza Çalımbay'ın adı bir süredir Azerbaycan Milli Takımı'yla anılıyordu. Tecrübeli çalıştırıcı söz konusu iddialarla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Sabah'a konuşan Rıza Çalımbay, Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlük görevi için adının geçtiğini duyduğunu ifade etti. 

Henüz resmi teklif almadığını aktaran Çalımbay, "Azerbaycan Milli Takımı'ndan resmi bir teklif gelmedi ancak teknik direktörlük görevi için adımın geçtiğini duyuyorum" dedi.

Birkaç gün içinde kendisini arayacaklarını düşündüğünü dile getiren Çalımbay, "Teklif gelmesi halinde Azerbaycan Milli Takımı'nda görev yapmaya sıcak bakarım" şeklinde konuştu.

RIZA ÇALIMBAY'IN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR 

Teknik direktörlük kariyerine Göztepe'de başlayan Rıza Çalımbay sırasıyla Denizlispor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor ve Konyaspor gibi takımları çalıştırdı.

Rıza Çalımbay, Sivasspor ile 2021-22 sezonunda Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.