Hava Durumu

Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılıyor

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılıyor

Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyeceğini ve takımdan ayrılacağını açıkladı.

Sergen Yalçın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Benimle ilgili sürekli asparagas haberler çıkıyor. Çalıştığımız her yerde düzgün çalışıyoruz. Sürekli bu haberler çıkıyor, ben tesiste kalıyorum burada. Bilmeden araştırmadan soruşturmadan böyle haberler... Çok ayıp şeyler bunlar. Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin.

Burada göreve başladıktan sonra işler istediğimiz gibi gitmedi. Transfer tahtamız kapalı, oyuncularımız gitti. Çok dar bir kadromuz var. Yönetim bana geldiğinde bu seneyi kümede kalarak geçirelim demişti, ekonomi toparlanırsa önümüzdeki seneye de bakarız demiştim. Ama tabii kolay değil. Geçen hafta yaptığımız toplantıda çok dostane konuşmalar oldu. Herkesin kendine göre hedefleri var. Ben ve ekibim gününde alıyoruz ödemelerimizi. Ben önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu."

Sergen Yalçın'ın ismi Beşiktaş'la anılıyor...

SERGEN YALÇIN'IN ANTALYASPOR PERFORMANSI

Antalyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 18 Süper Lig maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayarak 1.17 puan ortalaması yakaladı.

Antalyaspor Süper Lig'in kalan üç haftasında sırasıyla deplasmanda Kasımpaşa, iç sahada Adana Demirspor ve yine deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.