Hava Durumu

Süper Lig'e çıkma biletini alan ikinci takım Göztepe oldu!

Trendyol 1’inci Lig’de 63 puanla 2’nci sırada yer alan Göztepe, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek Eyüpspor'un ardından Trendyol Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
Süper Lig'e çıkma biletini alan ikinci takım Göztepe oldu!

Süper Lig'e yükselmek için son olarak Gençlerbirliği'ni geçmek zorunda olan Göztepe, sezonun sona ermesine 2 hafta kala Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

EYÜPSPOR'UN ARDINDAN ÇIKTILAR

2 sene önce Süper Lig'e veda eden Göztepe, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek Süper Lig vizesini aldı.

GÖZTEPE TARAFTARI STADYUMU DOLDURDU

Sabahın ilk ışıklarından itibaren büyük heyecan yaşamaya başlayan futbolseverler saat 13.30'da Üçkuyular Meydanı'nda toplanıp kortej halinde Gürsel Aksel Stadı'na geldi. Yoğun kalabalığın yaşandığı Ğüzelyalı ve Göztepe semtlerinde taraftarlar çok renkli görüntüler oluşturdu. Sarı-kırmızılı tribünler statta adeta şov yaptı. Güney kale arkasında dev koreografi hazırlayan taraftarlar bayrak, pankart ve flamalarla ortalığı festival alanına çevirdi.

Bilet alamayan on binlerce taraftar için ise Paten Parkı'nda dev ekran kuruldu. Tribüne giremeyen Göztepeliler maçın heyecanını ekran başında yaşadı. Göztepe yönetimi ise tam kadro maçı geldi. Göz-Göz'ün Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen ve kurmayları da tarihi günde takımlarını yalnız bırakmadı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.