Hava Durumu

Trabzonspor'dan Bedirhan bebek ve annesine büyük vefa!

Trabzonspor, Cagliari ile oynanacak hazırlık maçına, Yüksekova'da PKK terör örgütünün düzenlediği kalleş saldırıda şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formayla çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor'dan Bedirhan bebek ve annesine büyük vefa!

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İtalya'nın Cagliari takımıyla oynayadığı hazırlık maçına PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 11 aylık Bedirhan Mustafa bebek ile şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya'nın fotoğraflarının yer aldığı siyah forma ile çıktı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Takımımız Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçında sahaya, Yüksekova'da PKK terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formamızla çıkacaktır.

Ölümün daha ne olduğunu bilmeden hayattan koparılan bir evlat... Yavrusunun kokusuna doyamadan kahpece şehit düşürülen bir anne... Onların acısı yüreğimizdedir! Şu bilinsin ki; bizler var olduğumuz sürece vatan uğrunda şehit düşenler asla ve asla unutulmayacaktır! Gururla, şerefle ve onurla... Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.