Hava Durumu

GTA 6 yine ertelendi iddiası!

Grand Theft Auto (GTA) 6'nın çıkış tarihi yine mi ertelendi? Ortaya öyle bir iddia atıldı ki... Oyun 2025 yılında çıkış yapamayabilir...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:45
Kaynak: KARAR
GTA 6 yine ertelendi iddiası!

Geçen yılın sonunda yayınlanan fragmanıyla oyun dünyasında büyük bir heyecan yaratan GTA 6, beklenen çıkış tarihine dair yeni raporlarla gündeme geldi. Fragmanda 2025'te piyasaya sürüleceği belirtilen oyunun, geliştirme sürecinde yaşanan bazı zorluklar nedeniyle çıkış tarihinin bir yıl ertelenebileceği konuşuluyor.

2025 YILINDA PİYASAYA SÜRÜLECEĞİ DUYURULMUŞTU

Rockstar Games'in ilk fragmanla birlikte 2025'te piyasaya sürüleceğini duyurduğu GTA 6'nın çıkış tarihi hakkındaki belirsizlik, analistlerin dikkatini çekti. Bazı analistlere göre, oyunun geliştirilme süreci karmaşıklığı ve kapsamı nedeniyle beklenenden daha uzun sürebilir. Özellikle çok oyunculu modun sorunsuz şekilde çalışması gerekliliği, geliştirme sürecinin yavaşlamasına neden olabilir.

GTA 5'in 2013'ten bu yana 170 milyondan fazla satış yaparak büyük bir başarı elde ettiği ve GTA Online'ın her yıl Take-Two Interactive'e milyarlarca dolar gelir sağladığı göz önünde bulundurulduğunda, GTA 6'nın gecikmesinin kısa vadede şirketin hisse fiyatını etkileyebileceği ifade ediliyor. Ancak her yeni fragmanın, GTA hayranlarının heyecanını artırmaya devam ettiği de belirtiliyor.

Rockstar Games'in Şubat ayında çalışanlarına yönelik yaptığı ani değişiklikler ve Nisan ayında haftada beş gün ofise dönme zorunluluğu getirmesi, oyunun geliştirme sürecindeki olası sorunlara dair spekülasyonları artırdı. Ancak şirket henüz olası bir gecikmeyi doğrulamadı.

Kaynak: KARAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.