Hava Durumu

WhatsApp, 'Son Görülme' durumunu belirli kişilerden gizlemeyi test ediyor

WhatsApp'ın en son iOS beta sürümünde görülen yeni bir 'Son Görülme' seçeneği, durumu belirli kişiler için gizli hale getirmeye olanak tanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2022 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp, 'Son Görülme' durumunu belirli kişilerden gizlemeyi test ediyor

WhatsApp, yeni özellikleri platforma eklemeye devam ediyor. Son olarak Topluluklar'ı duyuran şirket, yeni bir özelliği test ediyor. Platformun iOS uygulamasının son beta sürümünde kullanıcıların, 'Son Görülme' özelliğini belirli kullanıcılardan gizleyebilme yeteneği görüldü.

Belirli kullanıcılardan gizlenebilecek

WhatsApp'ın iOS uygulamasının 22.9.0.70 beta sürümüyle 'Son Görülme' özelliğini ayarlamak isteyen kullanıcılar 'Herkes', 'Kişilerim' ve 'Hiç kimse' seçeneklerinin haricinde yeni bir seçenek daha görmeye başladı. Eklenen 'Şunlar Dışında Kişilerim' seçeneği rehberdeki yalnızca belirli kişiler için Son Görülme'yi kapatabilmeyi sağlayacak.

Kullanıcılar, Hiç Kimse seçeneğinde olduğu gibi Son Görülme'nin kapatıldığı kişilerin en son ne zaman platformda aktif olduğunu göremeyecek. Android uygulamasının beta sürümünde de yer alan bu özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.