Hava Durumu

Bursa'da 100 bin TL'ye mahkemeden satılık tek katlı köy evi!

Bursa Karacabey Sulh Hukuk mahkemesi tarafından verilen ilana göre; Fevzipaşa mahallesinde 560 m² arsa üzerinde bulunan tek katlı köy evi 100 bin 300 TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2022 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2022 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 100 bin TL'ye mahkemeden satılık tek katlı köy evi!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Satışa çıkarılan taşınmazın ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/12 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Taşınmaz Bursa İl, Karacabey İlçe, 244 Parsel, YUKARIFEVZİPAŞA Mahalle/Köy, Köyiçi Mevkii, Parsel üzerinde keşif tarihi itibariyle 12.70*6 m ebatlarında 76.20m² alanlı yapı bulunmaktadır. Zeminde yapılan yapı bulunmaktadır, zeminde yapılan ölçümler ilgili paftasına aktarıldığında bu yapının 11m² meraya tecavüzlü inşa edildiği görülmüştür. Tecavüzlü alan hesaplanmamıştır. Briketten inşa edilmiş olup kısmen çatısı çökmüştür. Yapı basit yığma tarzda briket e tuğla malzemeden inşa edilmiştir. Çatısı ahşap çatı olup çatı örtüsü kiremitten imal edilmiştir. Elektrik ve suyu mevcuttur, yer döşemesi topraktır. Parselin batısında kadastro yoluna cephesi vardır. Parsel kuzey ve doğu yönüne %3 meyillidir. Parsel üzerinde 4 adet akasya ağacı bir adet asma ağacı vardır. Bu ağaçların ekonomik değeri bulunmamaktadır.

Adresi : Bursa İli Karacabey İlçesi Yukarı fevzipaşa Mah. Karacabey / BURSA

Yüzölçümü : 560,00 m2

İmar Durumu : Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni planında parselin kırsal yerleşim alan sınırları içinde kaldığı belirtilmiştir. Bina yüksekliği 6,5 ve emsal 1 olarak belirtilmiş, parselde maksimum ifraz şartı 10 m yol cephesi ve parsel büyüklüğü asgari 300 m² olarak belirtilmiştir.

Kıymeti : 100.300,00 TL

KDV Oranı :

Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki Gibidir

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.