Hava Durumu

Bursa Millet mahallesinde icradan satılık 115 m² daire!

Bursa 7. İcra Dairesi tarafından verilen ilana göre; Yıldırım İlçesi Millet mahallesinde bulunan 115 m2 daire 850 bin TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2022 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Millet mahallesinde icradan satılık 115 m² daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Satışa söz konusu taşınmaz Bursa İli, Yıldırım İlçesi, Millet Mahallesi, 327. Sokak, Nuripek 10. Etap Evleri, J Blok, No:28, İç Kapı No: 28 adresinde bulunmaktadır. Taşınmazın bağlı bulunduğu ana taşınmaz; Zemin Kat ve 7 Normal Kat olmak üzere toplam 8 katlı B.A. karkas nitelikte yapılmıştır.

Yerinde yapılan incelemeler ve onaylı ruhsat projesinden yapılan ölçümlerde J Blok, 28 nolu bağımsız bölümün toplam net kullanım alanı 88,05 m², toplam bürüt kullanım alanı 115,00 m² olarak hesaplanmıştır. Yapının hâlihazır durumu ve diğer teknik özellikleri ise aşağıda belirtilen şekilde tespit edilmiştir. Keşif tarihinde borçluya ait taşınmaz incelenmiş olup hâlihazırda kullanılmakta olduğu tespit edilmiştir. Mesken olarak kullanılan taşınmaz salon, 3 adet oda, mutfak, antre-hol, banyo-wc, wc ve 2 adet balkon mahallerinden teşkil edilmiş olup salon, 3 adet oda, mutfak ve hol alanının zeminleri laminant parke kaplamadır. Hacimlerin duvarları ise saten alçı üzeri saten boyalıdır. Mutfakta alt-üst dolap arasında granit tezgâh bulunmaktadır. Banyo-wc ve wc zemin duvar kaplamaları seramik kaplama olup duş kabin bulunmaktadır. 2 adet balkon bulunmakta olup balkonunu zeminleri seramik kaplama ve cam uygulaması bulunmaktadır. Taşınmazın giriş kapısı çelik kapı ve iç kapıları ahşap panel kapıdır. Pencereler çift camlı pvc profildir. Isıtma panel radyatör sistemi ile yapılmaktadır. Binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıva üzeri boyalı olup pencere ve bina köşelerinde söve uygulaması bulunmaktadır. Ana giriş kapısı camlı demir profil kapı, merdivenler ve giriş holü seramik kaplama, korkuluklar demir profil olup asansör bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu ayrık nizam 14 bloktan oluşan site içerisinde açık araç otopark alanı, peyzaj alanları, 7/24 güvenlik hizmetleri, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Konu taşınmazın içinde bulunduğu ana taşınmazın tüm katları mesken olarak kullanılmaktadır. Çevre yapılar genellikle ayrık nizam 6-8 katlı yapılmıştır. Taşınmaz, belediyeye ait tüm altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Taşınmaz yaklaşık yürüme mesafesinde 11 Eylül Bulvarına 180 m, Derya Caddesine 200 m ve Yunus Emre Bulvarına ise 1250 m mesafede bulunmaktadır. Kuş uçuşu mesafe ile Bursa Şehir merkezine ( Valilik ) 4,50 km uzaklıkta bulunmaktadır. Borçlunun hissesi tamdır.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.