Hava Durumu

Bursa Nilüfer'de icradan satılık 213 m² dubleks daire!

Bursa 2. İcra Dairesi tarafından verilen ilana göre; Demirci mahallesinde bulunan 213 m² dubleks daire 958 bin TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2022 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Nilüfer'de icradan satılık 213 m² dubleks daire!

Basın ilan kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  Bursa İl, Nilüfer İlçe, 3397 Ada, 1 Parsel, DEMİRCİ Mahalle/Köy, 8 Nolu Bağımsız Bölüm Kıymet Takdiri yapılması istenilen ve tamamı borçlu Ramazan ALTIN adına kayıtlı olan söz konusu taşınmaz, Birlik Sitesi'nin, A blok, 4. ve çatı katındaki 8 kapı no'lu dubleks dairedir.

Tapu bilgilerinde 3. ve çatı kat, 8 no'lu bağımsız bölüm olarak kayıtlı olan taşınmazın, bina kat sıralamasına göre yerinde, 4. ve çatı kattaki 8 nolu dubleks daire olduğu görülmüştür. Borçluya ait taşınmazın da içerisinde bulunduğu bina, bodrum+zemin+3 normal+dubleks katlı olmak üzere toplam 7 katlı ve B.A. Karkas niteliğinde teşkil edilmiş olup, asansörlü, site içerisinde, bahçeli ve otoparklıdır. Bodrum katında sığınak, depo ve ortak alanlar, zemin katında 1 adet mesken, üst katlarının beherinde ise 2'şer adet mesken nitelikli dairesi bulunan binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıvalı ve boyalı, eğik çelik çatılı ve üzeri membran ile örtülüdür. Halihazırda, borçlu Ramazan Altın tarafından mesken amaçlı olarak kullanılmakta olan söz konusu dairenin gerek yerinde ve gerekse Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Arşiv Bürosundaki mevcut kat irtifaklı mimari projeleri üzerine yapılan inceleme ve ölçümlerine göre, giriş (4.) katının bürüt alanı 140,00 m2. ve üst (çatı) katının 73,00 m2. olup, toplam bürüt alanı 213,00 m2. ve toplam net kullanım alanı ise 185,80 m2. dir. Dairenin giriş katında 2 adet oda, salon, antre, hol, mutfak, banyo ve wc-lavabo, üst katında ise 2 adet yatak odası, merdiven holü, mutfak nişi ve müşterek banyo-wc-lavabo bölümleri bulunmaktadır. Gerek giriş ve gerekse üst kattaki salon ve odaların tabanları laminat parke, antre, hol ve mutfak bölümünün seramik ile kaplı, duvarları ise alçı sıvalı ve saten boyalıdır. Tüm banyo-wc-lavabo bölümlerinde taban ve duvarlar tamamen seramik olarak yapılmıştır. Dairenin giriş kapısı çelik, iç kapıları Amerikan panel, çift camlı olan balkon kapıları ve pencere çerçeveleri ise PVC profildir. Kuzey, doğu ve batı cepheli olan dairenin giriş katının 3 cephesinde de 1'er adet balkonu bulunmakla birlikte, bu balkonların önleri katlanabilir camekanlar ile kapatılmıştır. Doğalgazlı kombi kat kalorifer sistemi ile ısıtılmakta olan dairenin elektrik, doğalgaz ve su abonelikleri mevcuttur.

Genellikle mesken amaçlı olarak kullanılan site içerisinde, bahçeli ve otoparklı, 4 veya 5 katlı ayrık nizam binaların bulunduğu bir mahalde yer alan borçluya ait taşınmaz, Bursa şehir merkezine uzak konumda olup, mahallinde elektrik, su, telefon, doğalgaz ve kanalizasyon gibi her türlü altyapı hizmetleri mevcuttur.

Birinci ve ikinci arttırma belirtilen gün ve saatler aralığında açık artırma suretiyle Elektronik Satış Portalı’nda yapılacaktır.

Detaylar için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.