Hava Durumu

Bursa'daki sapık bakkal Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

İlk olarak bursahakimiyet.com.tr'nin duyurduğu iğrenç olayda, Bursa'da bakkal dükkanı işleten Zafer Ç'nin yaşları 11 ila 12 arasında değişen 3 kız çocuğunu istismar etmesiyle patlak verdi. Olayın ardından tutuklanan Zafer Ç. suçlamaları kabul etmezken haber Türkiye gündemine oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:59
Kaynak: Can Sezer
Bursa'daki sapık bakkal Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Bursahakimiyet'in ulaştığı detayların ardından kısa sürede Türkiye gündemine oturan olaya birçok kesimden tepki yağdı.

Ayrıca OdaTv'nin ulaştığı bilgilere göre, yaşananların duyulmasının ardından söz konusu bakkalın bulunduğu mahahalle de her gün olaylar çıkıyor.

Bir mağdur yakını ise olaylarla ilgili, 'Bakkal dükkanı hâlâ açık. Mahalle sakinleri durumdan rahatsız her akşam olaylar oluyor ama yine de bakkal faaliyetlerine devam ediyor, aile yakınları tarafından işletiliyor. Zafer nerede' dendiği zaman, aile yakınları 'siyasi söylemlerden dolayı tutukladı' diyor'' ifadelerini kullandı.

PEDOFİLİYE YATKIN PAYLAŞIMLAR ORTAYA ÇIKTI 

Öte yandan Zafer Ç.'nin yaptığı Facebook paylaşımında "Bozma moralini. Bak rabbimiz ne diyor; hiç kimse, kendisi için gizlenen müjdeyi bilemez" yazıyor.

NE OLMUŞTU?

Olay Bursa'nın Osmangazi ilçesi Panayır mahallesinde Temmuz ayında yaşandı. İddiaya göre Panayır mahallesinde bir bakkal işleten 50 yaşındaki Zafer Ç. o sırada ailesinin ekmek almak için bakkala gönderdiği  Z.Ç'yi 'gel sana dondurma vereyim' diyerek küçük çocuğu bakkalın içine çağırdı, bu sırada Z.Ç'yi öpmeye ve dokunmaya çalışan Zafer Ç, 'kimseye söylemezsen her istediğini veririm sana' dedi. Yaşananlardan rahatsız olan Z.Ç iş yerini terk etti.

2 ÇOCUĞA DAHA İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Olayın üzerinden geçen zamanın ardından Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu'na eğitim gören Z.Ç, rehber öğretmenin uygulama dersinde 'unutumadığınız, sizi etkileyen bir olayı yazmanızı istiyorum' talebinden sonra bakkal dükkanında yaşadığı olayı kağıda döktü. Öğrencilerin notlarını okuyan rehber öğretmen, Z.Ç'nin yaşadığı olayın aynı sınıfta eğitim gören 2 öğrencinin daha başına geldiğini gördü. Hemen öğrencilerin ailelerine ulaşan rehber öğretmen yaşananlarla ilgili ailelere bilgi verdi.

'DONDURMAYI KARŞIMDA YE'

Yaşananların ardından Z.Ç'nin ailesi hemen savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan 50 yaşındaki Zafer Ç. çıkarıldığı mahkemede, ''suçlamaları kabul etmiyorum, ben böyle bir şey yapmadım. Aile ilişkilerimiz düzgündür. 29 yıllık esnafim, dükkana tek başıma bakıyorum. Çocuklara bayramlarda dondurma dağıtıyordum. O gün bir kız "Zafer Abi bana neden dondurma vermiyorsun?" dedi. Sonrasında kendisine benim dağıttığımdan farklı daha pahalı olan bir dondurma almış, Ben de dondurmayı burada ye, diğerleri kıskanmasın dedim. Mağdurun söylediği olay bununla ilgilidir. Ancak ben orada kendisinin herhangi bir yerine dokunmadımDiğer mağdurların anlattıkları olayı ise hatırlamıyorum. Kesinlikle kabul etmiyorum. Hakkımda söylenen suçlamaları gerçekleştirmedim. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmemi talep ederim'' dedi.

TUTUKLANDI

Mağdurları ve Zafer Ç'i dinleyen Bursa 5.Sulh Ceza Hakimliği 50 yaşındaki Zafer Ç'yi '12 yaşından küçük çocukların cinsel istismarı' suçu dolayısla tutukladı.

Kaynak: Can Sezer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.