Hava Durumu

Bursa için sağanak yağış ve sıcaklık uyarısı: Gün gün tahminler açıklandı... (30 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 30 Nisan 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzü hakim olurken, öğle saatleri sonrası ise sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 23 derece seviyelerinde seyrediyor. Öte yandan yağış geçişleri bugünden itibaren hafta sonuna kadar aralıklarla devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 10:32
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Bursa için sağanak yağış ve sıcaklık uyarısı: Gün gün tahminler açıklandı... (30 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda, haftanın ikinci iş gününde saat verilerek sağanak yağış uyarısı yapılırken hafta sonuna kadar sürecek yağışla ilgili gün gün açıklama geldi. İşte detaylar…

Haftanın ikinci iş gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da yer yer yağış geçişleri sürerken, çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde de çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 19 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 23 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 19 derece olarak ölçülürken gökgürültülü sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de gökgürültülü sağanak yağış geçişleri sürerken çok bulutlu gökyüzü birlikte termometreler 15 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugünden itibaren sağanak yağış geçişleri etkili olmaya başlarken, gün gün tahminler açıklandı.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde termometreler 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 22 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın ikinci iş gününde ise (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte sıcaklık 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (30 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.