Hava Durumu

Bursa İnegöl'de iflasların ardı arkası kesilmiyor! Bir firma daha tasfiye ediliyor...

Bursa'dan her gün bir iflas haberi gelmeye devam ediyor. Yine İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir firma ekonomik krizin pençesinden kendisini kurtaramadı ve iflasını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa İnegöl'de iflasların ardı arkası kesilmiyor! Bir firma daha tasfiye ediliyor...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren DEMPAK OLUKLU MUKAVVA KARTON AMBALAJ Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti. adlı şirket hakkında iflas kararı verilirken alacaklılar için uyarı yapıldı.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin aldığı kararda, şirketin 2 Nisan'da iflasına ve iflasın aynı tarih ve saatte açılmasına, iflasın adi tasfiye usülüne göre uygulanacağı belirtildi.

Açıklanan iflas kararında şu ifadelere yer verildi:

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 02/04/2024 tarih 1135 esas sayılı kararları ile İnegöl Ticaret Sicilinin 9159 S.N. kayıtlı DEMPAK OLUKLU MUKAVVA KARTON AMBALAJ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ'nin

02/04/2024 Tarih ve 14:57 saati itibariyle iflasına, iflasın aynı tarih ve saatte açılmasına ve iflasın adi tasfiye usulüne göre uygulanmasına karar verildiği bildirilmiştir.

1. Müflisten alacaklı olanlarla, taşınır ve taşınmazlar üzerinde istihkak iddiasında bulunanlar ilândan itibaren bir ay içerisinde İnegöl İcra Dairesine yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri ve delillerini tevdi etmeleri,

2. Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halin İİK 336ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektireceği.

3. Müflisin mallarını ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanunî hakları saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflâs dairesi emrine tevdi etmeleri ve etmezlerse cezaî sorumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları,

4. 03/06/2024 günü saat 10:00'da ilk toplantı yapılacağından alacaklıların toplantıya iştirak etmeleri ilan olunur.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.