Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sıcaklık uyarısı! Gelecek hafta termometreler... (12 Nisan 2024 Bursa hava durumu)

Bursa’da hava durumu bugün nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa için 12 Nisan 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan Bayramı'nın son gününde kente bulutlu bir gökyüzü hakim olurken termometreler ise en yüksek 24 dereceyi gösteriyor. Öte yandan hafta sonunda da Bursa genelinde bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklıklar yükselişini sürdürecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2024 10:01
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için sıcaklık uyarısı! Gelecek hafta termometreler... (12 Nisan 2024 Bursa hava durumu)

Meteoroloji Genel MüdürlüğüBursa için yeni hava durumu raporunu yayımladı. Ramazan Bayramı'nın son gününde Bursa'da hava nasıl olacak? Gelecek hafta sıcaklıklar yükseliyor. İşte ayrıntılar...

Bursa'da gün boyunca parçalı bulutlu ve güneşli hava hakim olacak.

Termometreler en düşük 16 dereceyi, en yüksek 24 dereceyi gösterecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (12 NİSAN 2024)

BURSA’DA BAYRAMIN SON GÜNÜNDE HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler 20 derece seviyesi üzerinde seyrederken bayramın son gününde de az ve parçalı bulutlu-güneşli bir gökyüzünün hakim olması bekleniyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 24 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın son gününde (PAZAR) sıcaklık sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 24 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftannın ilk gününde (PAZARTESİ) ise sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu hava ile birlikte en yüksek sıcaklık 27 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftannın ikinci gününde (SALI) ise sabah saatlerinde termometreler 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu hava ile birlikte en yüksek sıcaklık 31 derece seviyelerinde ölçülecek.

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.