Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için sıcaklık ve yağış açıklaması: Gün verildi… (28 Şubat 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 28 Şubat 2024 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 18 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan 20 dereceye yaklaşan sıcaklıkla birlikte meteoroloji gün vererek sağanak yağış uyarısında bulundu. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 10:07
Kaynak: İrem Özyılmaz
Meteoroloji’den Bursa için sıcaklık ve yağış açıklaması: Gün verildi… (28 Şubat 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı 5 günlük yemi tahmin raporunda sıcaklıkların 20 derecelere kadar ulaştığı şehir genelinde gün verilerek yağış için uyarı yapıldı. İşte detaylar…

Haftanın üçüncü iş gününe 8 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde yoğun sis ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da puslu ve az bulutlu gökyüzüyü ile birlikte termometreler 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 18 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 16 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerinde ölçülecek.

YAĞIŞ İÇİN GÜN VERİLDİ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar etkili olmaya devam ederken yağış için cumartesi günü işaret edildi.

Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 9 derece olarak ölçülürken gün içerisinde puslu ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın son iş gününde (CUMA) termometreler sabah saatlerinde sıcaklık 9 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde puslu ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 15 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sıcaklık sabah saatlerinde 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 14 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 ŞUBAT 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: İrem Özyılmaz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.