Hava Durumu

75 yıllık dev firma duyurdu: Bursa'da işçi aranıyor! Servis, yemek ve ikramiye...

Bursa'da 45 bin metrekare kapalı alanda Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretim vinil muayene eldiveni fabrikasını kuran Beybi Plastik, çok sayıda işçi alınacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 08:33
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
75 yıllık dev firma  duyurdu: Bursa'da işçi aranıyor! Servis, yemek ve ikramiye...

Kurulduğu 1949 yılından bugüne; kişisel koruyucu iş güvenliği eldivenleri, muayene eldivenleri üretim ve satışı, medikal sarf malzemeler satış ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Beybi Plastik, Bursa'daki fabrikasına çok sayıda eleman alacağını açıkladı.

Dev firma, yüzlerce kişinin çalıştığı, Kestel'deki Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretim vinil muayene eldiveni fabrikasına işçi alımı için harekete geçti.

İLANLAR TEK TEK YAYIMLANDI

Dev firma,  toplamda 16 işçi arandığını duyurdu. İlanlarda 3 imalat işçisi, 3 depo sevkiyat sorumlusu ve 10 makine bakım ve onarımcısı alınacağı belirtildi.

Makine bakımcılar için aranan şartlar şöyle:

Her türlü arızanın olası sebeplerini, kök neden analizi yaparak bulmak ve arızayı kalıcı olarak gidermek, arıza ile ilgili kayıtları gerekli takip sistemine girmek, fabrikadaki tüm makina bakım onarım süreçlerinden sorumlu olmak gibi sorumlulukları olacak bakımcı aranmaktadır. 

Depo sevkiyat sorumlusu için aranan şartlar ise şöyle belirtildi:

Üretimden gelen mamul ürünlerin dikkatlice ve özenle depo bölümüne istiflenmesi, departmanlar arası yarı mamul ürünün sevk ve idaresi, tedarikçilerden gelen hammadde, yarı mamul ürünün istiflenmesi, gerekli departmanlara sevki, fason malzeme takibinin yapılması, tır yüklemelerinin planlı yapılması sağlamak, irsaliyenin oluşturulması, gelen irsaliyeleri sisteme girişlerinin yapılması ve aylık, yıllık depo envanterlerinin takibinin yapılması...

İKRAMİYE, SERVİS VE YEMEK...

3'lü vardiya sisteminde çalışılacak fabrikada, işçilere servis, yemek ve ikramiye gibi haklar sağlandığı da belirtildi.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Firmanın yayımladığı iş ilanlarına Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Öte yandan firma, merak edilenlerin sorulabilmesi adına 0224 384 15 66 nolu numarayı paylaştı.

İşte firmanın yayımladığı iş ilanları...

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.