Hava Durumu

Bursaspor eski başkanı ve iş insanı Emin Adanur tutuklandı!

Bursa'da bir dönem Bursaspor başkanlığı yapan işadamı Emin Adanur ve beraberindeki 1 kişi icra takibinde görevli icra memuru ve avukatlara yönelik olarak “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret” suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınmıştı. İşadamı Emin Adanur sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor eski başkanı ve iş insanı Emin Adanur tutuklandı!

Dün saat 12,30 sıralarında Nilüfer ilçesinde iddiaya göre işadamı Emin Adanur ait olduğu eve icraya giden 2 avukat ile 1 icra memurunun darp edildiği olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, icra takibinde görevli icra memuru ve avukatlara yönelik olarak “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret” suçlarını işledikleri iddia edilen şüpheliler Emin Adanur, B.C.K, B.Y.B. ve. İ.A. ile ilgili olarak; yakalama kararı çıkardı.

Şüpheliler Emin Adanur ve B.C.K. Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Müteahhit işadamı Emin Adanur ile B.C.K.'nın Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde adli işlemleri devam ederken diğer 2 şüphelinin ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Emin Adanur'un yakınlarına olaya kendisinin karışmadığını ifade ettiği öğrenildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği aktarıldı. Öte yandan Bursa Barosu da avukatlar ve icra memuruna yönelik saldırıya tepki gösterip, olayın takipçisi olacaklarını kaydettiler.

TUTUKLANDI!

Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarını işledikleri öne sürülen Emin Adanur, ve B.C.K. sevk edildiği Bursa Nöbetçi Sulh Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan diğer 2 şüphelinin ise yakalama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.